Izvor: DobreVesti.rs, 24.Maj.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro Kovačiću, bronze Ostojiću i Zavarku na SP u Brnu

 
BRNO- Poslednjeg dana pojedinačnog seniorskog Šampionata sveta u češkom gradu Brnu, srpski kuglaši su osvojili tri medalje – srebro u kombinaciji Igor Kovačić i dve bronze : Vilmoš Zavarko u kombinaciji i Goran Ostojić u pojedinačno - klasik.


Goran Ostojić nije uspeo da se plasira u finale pošto je u polufinalu izgubio od  svetskog šampiona i dvostrukog svetskog rekordera (pojednačno734 i kombinacija 955) mađarskog reprezentativca Tamaša Kiša sa 628:695 (1:3). Po setovima je bilo 154:166, 162:165, 161:170 i 151:204! Ostojiću je pripala bronzana medalja.
Srpski kuglaši i kuglašice su završili učešće na Šampionatu sveta sa šest medalja – jednom srebrnom i pet bronzanih.
 Srebro...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuglanje: Tri medalje poslednjeg dana

Izvor: RTS, 24.Maj.2014

Poslednjeg dana seniorskog Prvenstva sveta u kuglanju u češkom Brnu, srpski reprezentativci osvojili su tri medalje - srebro i dve bronze...Reprezentativac Igor Kovačić osvojio je srebro, dok su bronzane medalje pripale Vilmošu Zavarku i Goranu Ostojiću...Ostojić nije uspeo da se plasira u finale...

Nastavak na RTS...

Srpski miks Đukić-Lainščak šampion sveta u kuglanju!

Izvor: RTS, 25.Maj.2014, 10:33

Srpski kuglaši Maja Đukić i David Lainščak osvojili su šampionsku titulu u disciplini miks tandem na omladinskom Šampionatu sveta u kuglanju u češkom gradu Brno pobedivši u finalu sa 2:0 u setovima češku kombinaciju Marketa Jandikova – Rostislav Gorecki 140:139 i 138:123! ..Miks u sastavu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.