Srbija u četvrtfinalu na SP, Nemačka ispala!

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Maj.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u četvrtfinalu na SP, Nemačka ispala!

ZALAEGERSEG - Kuglaši Srbije, dvostruki prvaci sveta (2009. i 2011.) pobedili su Italiju u drugom kolu „D“ grupe na Šampionatu sveta u Zalaegersegu u Mađarskoj sa 3.846:3.543 (7:1) i obezbedili učešće u četvrtfinalu u petak 24. marta.


Sa koje će poziciji ući u najvažniji meč na prvenstvu koji vodi u polufinale i garantuje najmanje bronzu, zavisići od ishoda poslednje utakmice sa Rumunijom 23. maja  u 17,45 časova.
- Ponovo smo oborili znatno  preko 3.800 čunjeva, iako smo odigrali sa osam igrača i bez kapitena Ćalića koji je sekundirao Selu – kaže selektor Miloš Ponjavić.-  Rumuni, koji su igrali pre nas rešili su sve dileme oko četrtfinalista iz naše grupe pobedivši Nemce. Međutim,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Nemci i Slovaci spakovali kofere!

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Maj.2013, 00:46

ZALAEGERSEG - Moćna Nemačka nije uspela da se plasira u četvrtfinale ekipnog Šampionata sveta u kuglanju u Zalaegersegu u Mađarskoj: u  „D“ - „grupi smrti“ izgubila je u prvom kolu od Srbije 6:2 a u drugom od Rumunije istim rezultatom i utešne bodove za treće mesto tražiće u duelu sa...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.