Srbija među top 15 svetskih destinacija u usponu

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Dec.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija među top 15 svetskih destinacija u usponu

BEOGRAD - U tekstu poznatog američkog internet portala Hafington post (Huffington post) pod naslovom „Svetske top turističke destinacije u usponu u 2015“, Srbija je navedena kao jedna od 15 destinacija koje je neophodno posetiti u 2015. godini.

 
„Postalo je sve lakše putovati i na najudaljenije delove sveta, te je savet otkriti nove destinacije čija popularnost raste na osnovu njihovih turističkih potencijala, a gde još nema gužve. Iako je zemlje poput Srbije, Irana ili Ruande, nekada bilo gotovo i nemoguće posetiti, sada otvaraju svoja vrata novim turistima i pozivaju ih da otkriju njihove lepote. I pored turbulentne istorije, neke od ovih zemalja, kao jedino nasleđe se trude da očuvaju bogatstvo istorije,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.