Srbija domaćin najveće regionalne konferencije o PHP programiranju

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Maj.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija domaćin najveće regionalne konferencije o PHP programiranju

BEOGRAD - Najveća regionalna konferencija o PHP programiranju „PHP Serbia Conference 2017” održaće se 27. i 28. maja u beogradskom Madlenianumu u organizaciji Udruženja PHP Srbija.


Ovogodišnja konferencija okupiće više od 500 učesnika iz zemlje i sveta i preko 20 govornika među kojima je i Rasmus Lerdorf, izumitelj PHP programskog jezika, kreator softverske arhitekture servisa „Yahoo” i jedan od 100 najboljih inovatora mlađih od 35 godina po oceni Instituta za tehnologiju u Masačusetsu.

Aco Gagić iz PHP Srbija navodi da će učesnici konferencije imati priliku da se upoznaju sa websocket tehnologijom, izazovima pri izgradnji mikroservisa, DDD konceptima, da nauče kako da izgrade API baziran...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.