Snežana Radojičić - već tri godine ne sanjam, jer živim svoje snove

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Jul.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Radojičić - već tri godine ne sanjam, jer živim svoje snove

SVET - Po struci je profesor književnosti a po vokaciji pisac sa dve objavljene knjige i trećom pred štampanjem, a po svom trenutnom životnom opredeljenju – dama koja na biciklu putuje već tri godine svetom i koja, kako kaže za “Kuću dobrih vesti”, isto toliko godina ne sanja, jer živi svoje snove.

Sve to, i mnogo više od toga jeste Snežana Radojičić, koja je spokoje i nespokoje ovdašnje svakodnevice zamenila za istinsko uživanje u buđenju na mestima do kojih je njen bicikl odvede, spavanje u šatoru ili na nepoznatim ležajevima, svakodnevnom upoznavanju lepota dalekih krajeva i nekih novih ljudi.
 
Do polaska u najveću avanturu svog života radila je desetinu različitih poslova koji nemaju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.