Simpozijum „World.minds“

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Maj.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simpozijum „World.minds“

Vodeći svetski inovatori, naučnici, biznis lideri i umetnici koji na inspirativan način predstavljaju ideje novog doba okupiće se 23. maja u Narodnom pozorištu u Beogradu na prestižnoj WORLD.MINDS konferenciji.

 
Srbija je prva zemlja na svetu, pored Švajcarske, u kojoj će se održati ovaj značajan simpozijum koji okuplja najveće mislioce sveta. Ova švajcarska organizacija redovno organizuje svoje skupove svakog decembra u Cirihu.
 
WORLD.MINDS zajednicu čini više od 1.000 visokorangiranih pojedinaca, među kojima su nobelovci, državnici, naučnici, profesori univerziteta, ambasadori, pisci, koji su dali značajan doprinos nauci, umetnosti i biznisu. Beograd će na ovaj način postati svetski...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

BEOGRAD DOMAĆIN SKUPA SVETSKIH UMOVA Osnivač zajednice "World Minds" Rolf Dobeli za "Blic": Zaljubio sam se u Srbiju

Izvor: Blic, 21.Maj.2019

Beograd će 23. maja imati čast da bude domaćin jednistvenog simpozijuma pod nazivom "World Minds" (Svetski umovi). Vodeći svetski inovatori, lideri iz sveta nauke, umetnosti i biznisa učestvovaće na velikoj konferenciji u Narodnom pozorištu. Osnivač ove jedinstvene zajednice Rolf Dobeli za "Blic"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.