Simić razbio štopericu, Sremcu Slovačke narodne svečanosti

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jul.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simić "razbio" štopericu, Sremcu "Slovačke narodne svečanosti"

BAČKI PETROVAC - Dragoslav Simić biciklista ekipe „Trka kroz Srbiju“ osvojio je prvo mesto u trci za „Dinavski kup“ u vožnji na hronometar u Bačkom Petrovcu u okviru „Slovačkih narodnih svečanosti“, bodovane je i za Šampionat Srbije za masterse i amatere, tako da mi je pripala i titula u kategoriji mastera preko 40 godina.


U kriterijumskoj trci „Slovačke narodne svečanosti“ koja se računala kao 18. trka „Dunavskog kupa“ slavio je  Miloš Nestorović iz beogradskog Progresiva. Na osnovu rezultata hronometra i kriterijumske trke proglašen je i pobednik „Slovačkih narodnih svečanosti“  Nebojša Sremac iz Šida.
Pokrovitelj bila je Opština Bački Petrovac, a organizator Biciklistički...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.