Sedma nedelja iračke kulture

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Sep.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedma nedelja iračke kulture

BEOGRAD - Ambasada Republike Irak u Srbiji i ove godine, organizuje „Nedelju iračke kulture“, koja će biti održana od 22. do 23. septembra u Beogradu.

 
Sedma „Nedelja iračke kutlure“, svečano će biti otvorena pod pokroviteljstvom ambasadora Republike Irak, Dr Kasima Askera Hasana, uz prisustvo visokih zvaničnika i diplomatskih predstavnika, u četvrtak 22. septembra, u 18 časova u Ustanovi Kulture Palilule, Mitropolita Petra 8.
 
Republika Irak vodi odlučujuću borbu za slamanje terorizma i oslobađanje delova zemlje koje su okupirali teroristi i preoblađuje velike probleme zbog uništavanjem kulturnih i civilizacijskih tekovina. Ambasada Republike Irak je odlučna je da, svoju zemlju,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Sedma Nedelja iračke kulture u UK „Palilula“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Sep.2016

U četvrtak i petak, 22. i 23. septembra, u Ustanovi kulture „Palilula“ biće organizovana sedma Nedelja iračke kulture. U organizaciji Ambasade Iraka program počinje u četvrtak od 18.00. Nastupiće ženski hor „Barili“, zatim će Slavica Mitrović prirediti performans „Mesopotamija“....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.