Sat za našu planetu

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Mar.2021, 10:01

Sat za našu planetu

"Pokreni se za Planetu" slogan je ovogodišnje kampanje Sat za našu planetu (Earth Hour), koja će se održati 27. marta od 20.30 do 21.30 po lokalnom vremenu.

 
Pored poznatog apela za isključivanje dekorativne rasvete na javnim zgrama i gašenja svetala u stanovima na 60 minuta, svetska organizacija za zaštitu prirode NjNjF ove godine poziva građane da se priključe velikom zum događaju koji će biti održan tokom Sata za našu planetu. Plesom uz pesmu koju je napisala i izvela Lejla Hot s nekoliko gostiju, ovaj događaj organizujemo kao glasan podsetnik da je neophodno da se hitno pokrenemo i promenimo ponašanje da bismo ublažili klimatske promene.
 
Sve češće smo svedoci delovanja klimatskih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Večeras akcija "Sat za našu planetu"

Izvor: Radio 021, 27.Mar.2021

Srbija će se danas po trinaesti put pridružiti akciji "Sat za našu planetu" gašenjem svetala na većim javnim objektima od 20:30 do 21:30, saopštila je svetska organizacija za zaštitu prirode - WWF...U Beogradu će na 60 minuta biti zamračeni Dom Narodne skupštine, Predsedništvo, Palata Srbije,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.