Saradnja sa Adligatom

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Mar.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja sa Adligatom

Udruženje za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju „Adligat“ u okviru kog su otvoreni Muzej srpske književnosti i Muzej knjige i putovanja potpisalo je protokol o saradnji sa Bibliotekom Fadli Zona u Džakarti u prisustvu ambasadora Republike Srbije Slobodana Marinkovića, zamenika misije Vukašina Todorovića i mnogobrojnih indonežanskih medija.

 
Očekuje se da će potpisani protokol značajno unaprediti kulturnu i bilateralnu saradnju između dve zemlje, te da će dati podsticaj za dalje unapređenje međunarodnih odnosa sa Indonezijom, sa kojom je naša zemlja gajila bliske odnose još iz doba osnivanja Pokreta nesvrstanih zemalja. U ime Udruženja Adligat protokol je potpisao predsednik Viktor Lazić, a...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.