Samostalna izložbe „Telo i plot“

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Okt.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samostalna izložbe „Telo i plot“

Izložbe slika “Telo i plot” autora Jovane Živčić Radovanović otvorena je u Centru za kulturu i obrazovanje “Rakovica” i postavka će trajati do 4. novembra.


Autor Jovana Živčić Radovanović za predmet svog umetničkog bavljenja i elaboracije već dugo ima odnos žene i muškarca, baveći se prevashodno iskonskom odnosno telesnom prirodom tog odnosa.

Svoj poetički i filozofski stav o tom odnosu već je uspešno predstavila publici izložbom “Relationship". Ona vizuelno, fizičko i prirodno u muško - ženskom odnosu ističe u prvi plan suptilnim likovnim izrazom i prilagođenim tehnikama, bilo da se radi o crtežu – akvarelu - ili slikama – ulje na platnu. Upravo zahvaljujući dobro odabranom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.