Sajam škola - pronađi svoje zanimanje

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Jun.2015, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam škola - pronađi svoje zanimanje

BEOGRAD - Prvi beogradski sajam srednjih stručnih i umetničkih škola i profesionalne orijentacije održaće se 5. juna 2015. godine, u Domu omladine Beograda, od 10 do 17 časova.


Ulaz je slobodan, najavio je Dom omladine Beograda.

Organizatori ovog sajma su: Savet za zapošljavanje grada Beograda, Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu, Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala za grad Beograd, Privredna komora Srbije i Dom omladine Beograda.

Pozvani su učenici završnih razreda osnovne škole, kao i ostali zainteresovani đaci, da sa roditeljima posete sajam i na jednom mestu se upoznaju sa srednjim stručnim i umetničkim školama, njihovim obrazovnim profilima, nastavnim predmetima,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.