Sajam Ekonomija sporta

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Dec.2012, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam "Ekonomija sporta"

BEOGRAD -  Drugi međunarodni sajam „Ekonomija sporta“ održan je u „Danas  konferencijskom centru“ u hali tri Beogradskog sajma i okupio je veliki broj učesnika i uglednih predavača.


Zvanice je pozdravio Željko Pantić direktor „Danas konferencijskog centra“ istakavši da je cilj  sajma da kroz izlaganja dobrih poznavaoca ekonomije u sportu osvetli tri interesantne teme: koji su mogući medijski i komercijalni izvori finansiranja  u sportu, kakvi postoje investicioni modeli korporativnog sponzorstva u klubovima i na kraju  kako razvijene zelje u svetu koriste objekte u komercijalne svrhe.
Dve teme su bile spojene – „Mediji i prihodi od TV prava“,  i „Korporativni sponzori i komercijalni...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Stadion nije travnjak

Izvor: Danas, 05.Dec.2012

Drugi međunarodni sajam „Ekonomija sporta“, održan juče na Beogradskom sajmu, odgovorio je, između ostalog, na tri ključna pitanja - koji su potencijalni medijski i komercijalni izvori finansiranja koje generiše sport, kakvi investicioni modeli korporativnog sponzorstva sportskih klubova postoje,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.