STUDENTSKO STARTAP TAKMIČENjE: Prijave do 31. marta

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Mar.2024, 18:48

STUDENTSKO STARTAP TAKMIČENjE: Prijave do 31. marta

Univerzitet u Beogradu je objavio na svom sajtu da su otvorene prijave za "Danube cup 2024“, studentsko startap takmičenje koje pruža jedinstvenu priliku mladim i ambicioznim preduzetnicama koji su razvili i bar na lokalnom nivou potvrdili svoju poslovnu ideju.

 
Kako naglašavaju na sajtu Univerziteta, koji je inače partner u "Danube cup“, ovo nije takmičenje ideja, nego poslovnih ideja koje već moraju biti validirane među potencijalnim kupcima, odnosno korisnicima. Takođe, koncept mora da bude inovativan i originalan i mora da poseduje visok potencijal rasta koji je nezavisan od trendova na lokalnom tržištu.
 
Studentski timovi koji su zainteresovani za učešće, kako se navodi, treba da...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.