STUDENTI IZ SRBIJE OSVAJAJU SVET: Izvanredan plasman studenata Ekonomskog fakulteta

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Apr.2023, 22:57

STUDENTI IZ SRBIJE OSVAJAJU SVET: Izvanredan plasman studenata Ekonomskog fakulteta

Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu ostvarili su odličan rezultat u Regionalnom finalu EMEA (Europe, the Middle East and Africa) na takmičenju „CFA Research Challenge“.

 
U konkurekciji više od 130 timova, uspeli su da obezbede plasman u finalnu rundu u kojoj su se takmičili sa predstavnicima renomiranih fakulteta iz Italije, Švajcarske, Francuske, Norveške i Hrvatske. Tokom takmičenja su pokazali izuzetno znanje i retoričke sposobnosti pred članovima žirija.
 
Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu predstavljali su studenti Andrej Gavrić, Bogdan Petrović, Luka Forgo, Katarina Mitić i Vuk Gutović uz industrijskog mentora Anastasiju Lončarević i akademskog mentora...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.