ŠTRAPACIRAJ ZA VIKEND: Pešačenje Fruškom gorom

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Apr.2022, 09:40

ŠTRAPACIRAJ ZA VIKEND: Pešačenje Fruškom gorom

Proleće je idealno vreme za a početak bavljenja planinarstvom.

 
 
Redovnim pešačenjem u prirodi popravlja se imuni, kardio vaskularni i drugi sistemi te se upoznaju novi ljudi i otvaraju dodatni horizonti.
 
Sportsko planinarsko udruženje „Srbija u pedalj“ poziva sve zainteresovane da u subotu 16. aprila učestvuju u akciji „Štapacirung Fruškom gorom“.
 
Akciju je osmišljena sa ciljem da animira sve koji žele da pešače u prirodi. Staza nije posebno zahtevna i laganim tempom bez nepotrebnih dužih pauza može da je savlada svaka zdrava osoba. Akcija je besplatna i ima promotivni karakter. Tokom šetnje zainteresovanim učesnicima licencirani vodiči Planinarskog...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U subotu štapacirung Fruškom gorom

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2022

Akcija pešačenja "Štapacirung Fruškom gorom" održaće se u subotu, 16. aprila.

Nastavak na Radio 021...

„Štapacirung“ na Fruškoj gori u subotu

Izvor: Danas, 14.Apr.2022

Akcija "Štapacirung Fruškom gorom" biće održana u subotu, najavio je organizator šetnje, sportsko planinarsko udruženje "Srbija u pedalj", uz poziv svim zainteresovanima da se pridruže. Akcija je besplatna.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.