SRPSKA PREMIJERA DIRLjIVOG FILMA “NA KRAJU PUTA”: O azilu za konje Staro brdo

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Maj.2023, 20:00

SRPSKA PREMIJERA DIRLjIVOG FILMA “NA KRAJU PUTA”: O azilu za konje Staro brdo

Srpska premijera dokumentarnog filma “Na kraju puta” rediteljke Ivane Todorović biće održana u četvrtak, 11. maja u 19.30, u Domu omladine Beograda u okviru selekcije Domaći takmičarski film na Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma Beldoks.

 
Ovo ostvarenje prati dvoje protagonista, Željka i Viki, koji su svoje živote posvetili obezbeđivanju mirnog i dostojanstvenog kraja za konje na samrti. Na malom imanju kod Lapova, oni žrtvuju sve što imaju kako bi osigurali da ova zaboravljena bića dobiju saosećanje i empatiju koje zaslužuju.
 
Rediteljka Ivana Todorović o svom filmu je rekla: “Kada se dođe do tačke u kojoj nisu od koristi za ljude, konji, divne i moćne životinje, imaju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

"Letnje raspuste provodila sam kod bake i deke na Kosovu, želela sam da vidim kako to sve izgleda danas": Autorka filma "A Istok reka teče" uoči večerašnje premijere na festivalu "Beldocs"

Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 14:20

Dokumentarni film "A Istok reka teče" Jelene Radenović biće premijerno prikazan večeras u 19.30 sati u Domu omladine u okviru srpskog takmičarskog programa na festivalu "Beldocs".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.