SPASITE SVOJU KOŽU: Besplatni pregledi mladeža u šest gradova Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Jun.2023, 19:08

SPASITE SVOJU KOŽU: Besplatni pregledi mladeža u šest gradova Srbije

Mladeži na koži sami po sebi nisu razlog za uzbunu. Sasvim je normalno da ih se do 45. godine života pojavi od 10 do 50. Važno je, međutim, „upoznati“ svoje mladeže i ne zanemariti eventualne promene koje će najbolje proceniti stručnjak.

 
Pored zaštite od UV zračenja, redovni pregledi najvažniji su korak u prevenciji melanoma i zato dermokozmetički brend La Roche-Posay u saradnji sa Udruženjem dermatovenerologa Srbije (UDVS) u junu organizuje besplatne preventivne preglede mladeža u šest gradova: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Somboru, Knjaževcu i Pančevu.
 
Cilj ovog projekta u okviru kampanje #SaveYourSkin je edukacija građana o pravilnoj zaštiti od sunca 365 dana i prevenciji zloćudnih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Novosađani, danas i sutra besplatan pregled mladeža u centru grada

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jun.2023, 10:23

NOVI SAD – Građani Novog Sada danas i sutra imaju priliku da besplatno pregledaju mladeže. Dva autobusa u kojima se vrši kontrola promena na koži od jutros su parkirana u centru grada. Kako je istakla Maja Kanazer iz kompanije La Roche-Posay koja se bavi organizacijom ovog humanog događaja, cilj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.