SOFEST 2016 – Mirjana Karanović otvara 45. izdanje Filmskog festivala u Sopotu

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Jun.2016, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOFEST 2016 – Mirjana Karanović otvara 45. izdanje Filmskog festivala u Sopotu

Nacionalna filmska smotra u Sopotu biće održana od 5. do 9. jula, a na otvaranju će biti prikazan rediteljski prvenac Mirjane Karanović, film “Dobra žena.”


Filmsko ostvarenje srpske rediteljke od početka godine niže uspehe na festivalima širom sveta, a ne izostaje ni podrška kritičara i javnosti.
 
Ona potpisuje i scenario za svoj rediteljski debi, a u razvijanju priče su učestvovali i reditelji Stevan Filipović i Darko Lungulov.
 
Mirjana takođe tumači glavnu ulogu u filmu, a uz nju su se u ostalim ulogama našli i Boris Isaković, Jasna Đuričić, Bojan Navojec, Hristina Popović i Ksenija Marinković.
 
Svetska premijera održana je na prestižnom Sandens...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.