ŠESNAESTI FESTIVAL NAUKE: Od 4. do 6. maja donosi najveću naučnu zabavu u ovom delu Evrope

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Apr.2023, 12:40

ŠESNAESTI FESTIVAL NAUKE: Od 4. do 6. maja donosi najveću naučnu zabavu u ovom delu Evrope

 
Šesnaesti Festival nauke pod sloganom „Novo doba“ vraća se od 4 do. 6 maja nakon skoro tri godine pauze, sa stotinama naučnika i naučnica koji će udružiti snage i organizovati najveću naučnu zabavu u ovom delu Evrope! Uzbudljivi eksperimenti koji razbijaju mitove, postavke koje će publiku naterati da preispita brojne (pseudo) istine, druženja koja će otkriti zabavno lice nauke, čekaju i mlade i odrasle na Beogradskom sajmu u Halama3 i 3a, na više od 6.000 m2.

 
 
 
 
 
 
Brojne interaktivne postavke i 1500 naučnih demontratora odvešće publiku na razne meridijane, međunarodni gosti iz Francuske, Švedske, Češke, Slovenije, Estonije i Austrije izvešće...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.