SDA: Šta popraviti u Nacrtu upravljanja otpadom u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Okt.2020, 17:21

SDA: Šta popraviti u Nacrtu upravljanja otpadom u Beogradu

Srpska asocijacija za rušenje, dekontaminaciju i reciklažu, SDA (Serbian Demolition Association) podnela je primedbu na Nacrt upravljanja otpadom za grad Beograd 2021-2030 u segmentu upravljanja građevinskim otpadom.

 
Primedbe proističu iz dugogodišnjeg bavljenja ove asocijacije principima nove industrije četvrte generacije, odnosno poslovima rušenja, dekontaminacije i reciklaže otpada, opasnog i neopasnog, nastalog od rušenja i građenja, kao i tretiranjem produkata iskopa.
 
Javnim uvidom u ovaj dokument primećeno je da u gradskoj upravi uopšte niste uzeli u obzir, niti razmatranje, sve predradnje pri nastanku građevinskog otpada a koje su osnov za pisanje jednog ovako značajnog dokumenta,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.