SAZNAJTE: Pet najtežih stvari sa kojima se suočava svaki roditelj

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Jun.2023, 21:26

SAZNAJTE: Pet najtežih stvari sa kojima se suočava svaki roditelj

Biti majka ili otac znači balansiranje između brige i nastojanja da se dete zaštiti od bola i neprijatnosti i dopuštanja da odraste i uči iz svojih grešaka. Težak deo – i za decu i za roditelje – jeste to što ovo skoro uvek podrazumeva izvesnu nelagodu, razočaranje i bol.

 
 
Gledati dete kako se oko nečega muči, a uzdržati se da ne priteknete u pomoć i popravite stvari umesto njega, jedan je od najtežih izazova sa kojima se roditelji suočavaju, iako su svesni da to nije u interesu deteta. Roditeljstvo samo po sebi nosi velike izazove, ali se izdvaja pet za koje se može reći da su najteži, prenosi RTS.
 
Kako biti roditelj detetu koje imate, a ne detetu koje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.