SAVETI ZA ŽIVOT U BALANSU: Pronađite vreme za sebe

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Feb.2024, 21:00

SAVETI ZA ŽIVOT U BALANSU: Pronađite vreme za sebe

Kada pronađete ravnotežu između obaveza i vremena za sebe, kada shvatite da možete živeti u balansu bez straha da ćete „proključati“ zbog količine obaveza i uloga koje morate odigrati, život će biti još bolji, srećniji, ispunjeniji kao i vi.

 
 
Upišite ,,Moje vreme" u kalendar
 
Planiranje vremena za sebe nije luksuz, već neophodnost. To vam omogućava da se fokusirate na lični oporavak od napornog dana. Upisivanjem "Moje vreme" u kalendar, dajete sebi dozvolu da to vreme bude pođednako važno kao i bilo koja druga obaveza. Zato je važno da stvorite rutinu da svakog dana odvojite bar 30 minuta za sebe. To može biti čitanje omiljene knjige, šetnja, ili jednostavno...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.