SAJAM AUTOMOBILČIĆA: Više od 30 kolekcionara sa preko 20 000 eksponata

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Jun.2023, 16:20

SAJAM AUTOMOBILČIĆA: Više od 30 kolekcionara sa preko 20 000 eksponata

Sajam automobilčića organizuje se danas na platou SPENS-a u Novom Sadu.

 
Manifestacija je sajamsko-festivalskog karaktera sa akcentom na edukaciju o bezbednosti u saobraćaju, sve kroz druženje i zabavu koju su pripremili sami izlagači.
 
Na ovogodišnjem Sajmu automobilčića učešće je potvrdilo preko 30 kolekcionara i izlagača iz regiona. Manifestaciju će upotpuniti i određeni broj egzotičnih automobila iz različitih epoha i kategorija. Takođe, prisustvo su potvrdile i kompanije poput ATLAS 24 – pomoć na putu, Auto škola VM auto 021, Tablica šop, Karting akademija Lužaić, Auto-moto udruženje Vojvodine, Moto unija Vojvodine i drugi.
 
Univereksport je i ove godine...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam automobilčića okupio veliki broj kolekcionara i posetilaca

Izvor: NoviSad.com, 03.Jun.2023

Sajam automobilčića, koji je održan na platou Spensa, i ove godine je okupio veliki broj kolekcionara i posetilaca iz naše zemlje i regiona. Na ovogodišnjem, šestom,..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.