ŠAH: Dvojac Injac – Sarana nastavlja sa odličnim igrama

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Avg.2023, 21:23

ŠAH: Dvojac Injac – Sarana nastavlja sa odličnim igrama

U Bakuu je u toku Svetski kup u šahu u obe konkurencije i da je Srbija po broju prestavnika spadala u sam vrh. Trenutno je u toku treće kolo, a dvoje naših predstavnika Teodora Injac i Aleksej Sarana se bore sa najjačim velemajstorima sveta za što bolji plasman.

 
Srpski šah se nalazi na putu potpunog oporavka, kako na igračkom tako i na organizacionom i sudijskom planu. Tome u prilog idu najnoviji rezultati srpskih šahista: Aleksandar Inđić, aktuelni šampion Srbije je osvojio nekoliko veoma jakih turnira u inostranstvu, Teodora Injac je 1. avgusta, na novoj svetskoj rejting listi zabeležila najbolji plasman koji trenutno ima bilo koji aktivni srpski šahista, a novo pojačanje srpskog šaha, Aleksej Sarana...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.