Rtanj – planina spasa?

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Dec.2012, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rtanj – planina spasa?

RTANj, SOKOBANjA – Želja  za preživljavanjem i opstankom toliko je iskonska i duboko ukorenjena potreba čoveka. Njena prava demonstracija usledila je ovih dana kroz veliko interesovanje stranih i domaćih gostiju, da, po svaku cenu,  boraveći na planini Rtanj 21. decembra prežive najavljeni "smak sveta", koji, sigurni smo, sigurno neće doći.

Već je širom planete, pa i u nekim medijima i u našoj zemlji, počelo odbrojavanje do sudbonosnog dana D, koje je, navodno, najavilo drevno pleme Maja za pomenuti datum, bar kako to tumače oni koji bi da svet gledaju sa tamne, a ne sa njegove svetle strane i verovanja u to da ljubav i dobrota prema bližnjem, mogu promeniti sve, pa i takav ishod.
Prema tom majanskom proročanstvu,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.