Rožeku prvi Kup Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Mar.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rožeku prvi Kup Srbije

 
BEOGRAD - Ivan Rožek, strelac Jedinstva trap iz Stare Pazove pobednik je prvog ovogodišnjeg Kupa Srbije u gađanju glinenih golubova - trap na strelištu “Bg sportskog centra Kovilovo” kraj Beograda.


Po hladnom i vetrovitom vremenu drugo mesto u konkurenciji 34 strelca pripalo je Borku Vasiljeviću iz Rikošeta, dok je treći bio Zoran Lukić iz Grofa (Kalište kod Požarevca).
U borbu za trofeje, među šest najboljih posle kvalifikacija,  plasirali su se Vasiljević i Lukić sa po 98 golibova, Aleksandar Ivanković (Barajevo) 97, Pera Nedić (Jedinstvo trap) sa 95 i Rožek i Zoran Radisavljević (PT trap Petrovac) sa po 94 goluba.
U polufinalu, u meč za zlato odmah su otišli  Vasiljević...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.