Radionica izrade suvenira za sve generacije

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Jul.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica izrade suvenira za sve generacije

BEOGRAD - Volonterski servis Zvezdare, u partnerstvu sa Centrom za reintegraciju i aktivizam Beograd, u okviru projekta „Radionica nevidljvih", koji je podržala mreža HumanaS, organizuju kretivnu radionicu na temu „Pozdrav iz Beograda" koja će biti održana u petak 20.jula od 12-13 sati u Galeriji Miljković, Bulevar kralja Aleksandra 298.

 
Radionica je prilika da zainteresovani besplatno, uz pomoć radioničara Servisa, naprave poklon, suvenir ili ukras sa motivima Beograda. Sve što naprave od suvenira na kreativnoj radionici, učesnici će moći da ponesu kao poklon.
 
Radionica je prilika za druženje, učenje i izradu podmetača za čaše, bukmarkere, magneta, dekorisanje tegli i drugih predmeta...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

U Beogradu otvorena prva izložba selfija na temu kulturnog nasleđa

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Jul.2018

BEOGRAD - U okviru Evropske godine kulturnog nasleđa, u EU info centru (Kralja Milana 7) u Beogradu, 11. jula otvorena je prva izložba selfija u Srbiji na temu evropske kulturne baštine. . .  . Izloženo je 20 selfija učesnika koji su ušli u uži izbor nagradnog konkursa pod nazivom "Delimo...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.