ROMANTIČNA KOMEDIJA „PONOVO LjUBAV”: Selion Dion stiže u bioskope

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Apr.2023, 18:32

ROMANTIČNA KOMEDIJA „PONOVO LjUBAV”: Selion Dion stiže u bioskope

Na repertoar domaćih bioskopa 18. maja stiže prava poslastica sa Selion Dion, Prijankom Džoprom Džonas i Semom Hjuanom. Trejler za film „Ponovno ljubav" odmah je šarmirao i osvojio publiku širom sveta! Kako i ne bi, kad se radi o ljubavnoj priči koju nikad ne biste očekivali.

 
Kako nasumična SMS poruka može da vas dovede do ljubavi vašeg života? Glavni lik, Mira, teško podnosi gubitak svog preminulog verenika i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov broj telefona. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu koji je nedavno raskinuo sa verenicom i potpuno je izgubio nadu da će pronaći ljubav svog života. Ipak, opčinjen Mirinim porukama, upušta se u avanturu i pronalazak...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.