RODITELjI, SLUŠAMO VAS: Besplatna onlajn psihološka podrška na DokTok platformi

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Maj.2023, 20:02

RODITELjI, SLUŠAMO VAS: Besplatna onlajn psihološka podrška na DokTok platformi

DokTok, platforma za zdravstvene i psihološke video konsultacije, u saradnji sa kompanijom A1 Srbija, pokrenula je kampanju “Roditelji, slušamo vas!”, u okviru koje će roditelji kojima je potrebna psihološka podrška, imati priliku da razgovaraju online sa psihoterapeutima, psihoanalitičarima i psiholozima - potpuno besplatno.

 
Roditeljstvo je jedno od najlepših iskustava u životu, ali može biti i izazovno i stresno. U moru svakodnevnih obaveza, strepnji i briga, ponekad je i roditeljima potrebna podrška i iskren razgovor. Naročito ako se suočavaju sa stresnim situacijama u kojima ne znaju kako da reaguju, kako da razgovaraju sa svojom decom, i kako da i sami ostanu dobro.
 
Kampanja “Roditelji,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.