REGIONALNI VIRTUELNI SAJAM OBRAZOVANjA: Na koji ćeš faks?

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Nov.2022, 11:29

REGIONALNI VIRTUELNI SAJAM OBRAZOVANjA: "Na koji ćeš faks?"

Četvrti ciklus Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja pod nazivom „Na koji ćeš faks?“ zvanično je počeo 17. novembra 2022. godine na Međunarodni dan studenata.

 
 
Svi posetioci mogu da pristupe platformi potpuno besplatno putem linka sa računara ili mobilnog uređaja. I ove godine projekat je podržan od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Razgovorom moderatorke, Rijalde Mujezinović i pomoćnika ministra za međunarodnu saradnju i evropske integracije, doktorom Aleksandarom Jovićem koji je govorio ispred Ministartsva, sajam je svečano otvoren.
 
Doktor Jović je istakao da se Ministarstvo trudi da uvek podrži aktivnosti poput ovog sajma, te i da nije iznenađujuće da...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.