RECEPTI I KUVAR ONLAJN: 10 godina platforme za dobre i tradicionalne recepte

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Feb.2024, 13:40

RECEPTI I KUVAR ONLAJN: 10 godina platforme za dobre i tradicionalne recepte

U poslednjih 10 godina dana portal Recepti i Kuvar Online privlači veliku pažnju i velike posete, čija je ambicija da predstavlja regionalnu bibliju kulinarstva.

 
Od prvog dana, portal su upečatljivo obeležile velike posete zainteresovanih korisnika, koje su učvrstile prisustvo ovog portala na regionalnom tržištu.
 
Najveći uspeh portala Recepti i Kuvar Online, bio je izbor u TOP 50 najboljih online stvari, tj. u TOP 5 za kategoriju Moderna porodica, za 2015. godinu, od strane redakcije PC PRESS.
 
Osim ove velike nagrade, najznačajniji projekat koji je obeležio postojanje portala, bio je priprema knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje, čiji je autor Miodrag Ilić,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.