“Putnička kuća” – velika pomoć ljudima koji putuju

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Jun.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Putnička kuća” – velika pomoć ljudima koji putuju

BEOGRAD - Zamislite da u svakom kraju sveta imate kuću, u kojoj su vam dva meseca u toku godine stalno otvorena vrata…Lepa vest je da ovako nešto već postoji, i zove se “Putnička kuća”. Neverovatan projekat „Kluba putnika“ započet je pre samo dve godine, a kroz “Putničku kuću”, prošao je čak 441 putnik i to iz 51 zemlje, od Nemačke, Turske, pa sve do Argentine, Japana i Australije.

 
Do sada su organizovane dve “Putničke kuće” u Istanbulu i Granadi, dok se treća uveliko priprema u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije. O tome šta je zapravo „Putnička kuća” , kako funkcioniše, kakav je dnevni red, kako se finansira i o brojnim anegdotama iz “kuće”, pričaju za „Kuću dobrih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.