Putari preduzeća “Novi Pazar - put” dobitnici priznanja “Ljudi, budimo ljudi”

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Feb.2020, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putari preduzeća “Novi Pazar - put” dobitnici priznanja “Ljudi, budimo ljudi”

Direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Srbije Suzana Paunović danas je u Novom Pazaru dodelila zaposlenima u preduzeću “Novi Pazar – put” novoustanovljeno priznanje u okviru kampanje “Ljudi, budimo ljudi”.

 
Priznanje im je dodeljeno za humanost i nesebičan rad jer su u olujnoj noći pre desetak dana, kakva se ne pamti u toj regiji, iz zavejanih automobila na magistralnom putu Novi Pazar – Sjenica, u mestu Brnjica, žrtvovali svoje živote kako bi iz smetova visokih i do pet metara spasavali decu, trudnice, bolesne i stare evakuisali ljude.
 
"Neizmerno sam zadovoljna da su dobitnici prvog priznanja za heroje meseca baš zaposleni u ovom preduzeću. Nesebičan trud, žrtvovanje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.