Prvi klub za trudnice i mame u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Jan.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi klub za trudnice i mame u Beogradu

BEOGRAD – Prvi klub za trudnice i mame u Beogradu pod nazivom „Mamin san“ danas sa početkom u 18 časova biće svečano otvoren u prisustvu medija i prijatelja Kluba.

 
Klub će se nalaziti na adresi: Bulevar Mihajla Pupina 165A
 
Zašto je Mamin san klub idealno mesto za trudnice i mame?
 
-          Mamin san klub je mesto bez duvanskog dima.
-          Mame i trudnice uživaće u prijatnom ambijentu u kojem se nalazi sve što je potrebno za njih i njihove bebe, uključujući i kutak za prepovijanje beba, stolicu za hranjenje i sl.
-           Ukoliko to žele sadašnje i buduće mame dobiće pomoć stručnih lica oko bebe kako bi se malo...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Napokon: Klub samo za trudnice i mame!

Izvor: Mondo, 25.Jan.2018, 11:51

Ko kaže da mame i trudnice nemaju gde da izlaze? U Beogradu je otvoren klub samo za njih!..Parkić, kafić i igraonice nisu više jedina mesta u gradu gde sadašnje i buduće majke mogu da se druže, razmenjuju iskustva...."Mamin san" je novi klub gde devojke i žene mogu da popiju kafu sa svojom drugaricom,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.