Prva finansijska zadužbina Trag fondacije za razvoj lokalnih zajednica u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jan.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva finansijska zadužbina Trag fondacije za razvoj lokalnih zajednica u Srbiji

BEOGRAD  - Trag fondacija ponovo je pokrenula kampanju „Dobro na dar“ kojom se prikupljaju sredstva za finansijsku zadužbinu. Reč je o novčanom  fondu u koji se slivaju sredstva iz različitih izvora i ulažu u investicone fondove. Od kamate se zatim finansiraju  lokalne inicijative.

Prošlogodišnjom kampanjom „Dobro na dar“ započeto je prikupljanje sredstava za finansijsku zadužbinu. Ovu akciju „Trag fondacije“ podržala je Čarls Stjuart Mot fondacija (Charles Stewart Mott Foundation) koja sa svojim finansijama udvostručuje sva prikupljena sredstva.„Inicijalnu kampanju pokrenuli smo zajedno posatavljanjem aplikacija na  internet stranice Trag fondacije ili preko  Facebook  stranice , kaže na početku...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.