Promocija trostrukog albuma Udah/Izdah

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Okt.2017, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija trostrukog albuma Udah/Izdah

Promocija trostrukog albuma UDAH/IZDAH: Mala antologija muzike za klavir (1914– 2014) pijanistkinje Nade Kolundžije održaće se u Centru lepih umetnosti Guarnerius u ponedeljak, 19. oktobra u 20 časova, u okviru 26. Međunarodne tribine kompozitora.

Izdanje UDAH/IZDAH: Mala antologija muzike za klavir (1914– 2014) sastoji se iz tri kompakt diska i prateće knjige.
 
Sa bogatim iskustvom u izvođenju i istraživanju savremene muzike, Nada Kolundžija je sastavila zbirku od 38 kompozicija iz muzičkog pera 18 inostranih i 7 domaćih autora koja pruža uzbudljivu i provokativnu sliku muzičkog razvoja u poslednjih sto godina. Više od polovine programa čine dela koja je ova pijanistkinja premijerno izvela u...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.