Promocija knjige „Putnik kroz vreme“

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Feb.2020, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige „Putnik kroz vreme“

Klub „Tuluz Lotrek“ (Resavska 24) organizuje promociju knjige „Putnik kroz vreme“ Branislava Jokovića, u nedelju, 1. marta 2020. godine, s početkom u 19 časova.

 
O knjizi će govoriti Milutin Dedić, akademski slikar, putopisac i istoričar umetnosti, i Mila Milosavljević, novinar. Moderator i voditelj promocije je mr Milenko Đurić, predavač na Visokoj turističkoj školi u Beogradu, iz oblasti marketinga, poslovnog komuniciranja i odnosa sa javnošću.
 
Još od rane mladosti, Branislav se posvetio putovanjima. Svoje impresije beležio je u različitim formama, počev od razglednica, fotografija, kraćih priča, video zapisa, da bi na kraju sebe pronašao u autentičnoj vrsti proznih putopisa...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.