Program koji će vam izmeniti život!

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2016, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program koji će vam izmeniti život!

Nekima je ovaj program izmenio život, neki su proputovali Evropu, naučili strani jezik, neki su stekli najbolje prijatelje iz celog sveta, dok su neki znanje koje su usvojili tokom ovog programa, nastavili entuzijastično i uspešno da šire i dele u Srbiji. Oni koji su ga probali će vam reći da je ovo savršen program, za sve mlade ljude od 17 do 30 godina – dobijete šansu da nekoliko meseci živite u drugoj evropskoj zemlji, da naučite strani jezik, a da pritom ne platite ništa…da, da dobro ste pročitali, ne platite ništa!


Sada ste sigurno zaintrigirani da saznate o kakvom je programu reč – nosi ime Evropski volonterski servis, poznat pod skraćenicom EVS, a deo je programa za mlade Evropske komisije pod...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.