Prijavi se za Belgrade4Youth – trodnevni festival

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jan.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavi se za Belgrade4Youth – trodnevni festival

BEOGRAD – Beograd za mlade (Belgrade4Youth) je trodnevni događaj jkoji će se po četvrti put realizovati 20-22 februara 2015. sa osnovnom idejom predstavljanja Beograda kao grada mladih i druželjubivih ljudi koji će zajedno sa mladima iz preko 10 zemalja učestvovati u edukativnim, iformativnim, zabavnim i humanitarnim aktivnostima.


Ove godine organizatori su planirali da kombinujući praktične primera sa teorijom turizma sa prestižnih univerziteta pokriju polja turizma događaja, kulturnog turizma, sportskog turizma, banjskog turizma, ali i kao uvek predstave jedan preduzetnički uspešni poduhvat, objavio  Portalmladi.com. 

 
Više o predavačima pročitajte OVDE.

Kada...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.