Pridobijte velike korporacije za klijente i partnere vašeg startapa

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Avg.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pridobijte velike korporacije za klijente i partnere vašeg startapa

BEOGRAD - U okviru Meet&Match serije događaja, startapima iz jugoistočne Evrope biće omogućeno da slušaju najbolje prezentacije startapa koji su skalirali i sastanu se s njima.


Nacionalni događaji će se redom održavti u Osjeku (4. septembar), Beogradu (5. septembar), Sarajevu (6. septembar) i Mostaru (8. septembar), a završiće se u decembru regionalnim okupljanjem u Ljubljani.
 
U Beogradu, događaj će se održati 5. septembra u Startit Centru sa početkom od 17 časova.

Cilj ovih događaja je da se startapima iz SEE regije omogući da dosegnu svoj potencijal i sklope partnerstva i poslovnu saradnju sa razvijenim kompanijama iz Evropske Unije, što je posebno interesantno za B2B...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.