Premium kineski brendovi na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Sep.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premium kineski brendovi na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Tokom naredne tri godine na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu će biti predstavljane kompanije iz Narodne Republike Kine, predviđeno je sporazumom o saradnji koji su potpisali generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i Ni Likun, predsednik kompanije „Jiangsu United Asia International Exhibition Co, Ltd. (UAEC)“.


Proizvođačima u Srbiji i posetiocima najstarije sajamske priredbe u zemlji će biti predstavljeni “Premium brands from China” (PB), vrhunski proizvodi iz druge najveće nacionalne pivrede u svetu.
Potpisivanju sporazuma u Novom Sadu u četvrtak je prisustvovao i ekonomsko-trgovinski savetnik u ambasadi NR Kine u Srbiji Džu Lianki.
Za KDV su zvaničnici Sajma...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.