Predstava Smells like teen spirit“ u Pozorištu mladih

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Jun.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Smells like teen spirit“ u Pozorištu mladih

BEOGRAD - Završna predstava projekta "Forum teatar-poligon za istraživanje, analiziranje i rešavanje konflikata" pod nazivom „Smells like teen spirit“ u organizaciji Dečijeg kulturnog centra Deci na dar održaće se sutra od 20.30 na maloj sceni Pozorišta mladih.

 
Projekat je bio realizovan serijom pozorišnih radionica koje su zamišljene kao svojevrsni forum u kojem je učesnicima učenicima novosadskih srednjih škola kroz različite glumačke vežbe omogućeno da dožive unutrašnji osećaj samokontrole i prevladaju stresne doživljaje kojima su izloženi u porodici i vršnjačkoj okolini pa i široj sredini u kojoj žive.
 
Čitajući različite tekstove, gledajući video klipove i pripovedajući...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.