Predstava “Ručni rad“ u KC Čukarica

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Apr.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava “Ručni rad“ u KC Čukarica

Predstavu „Ručni rad“, u kojoj igraju Dara Džokić, Isidora Minić i Branka Šelić, čukarička publika će moći da pogleda u Kulturnom centru „Čukarica“ u četvrtak, 18. aprila sa početkom u 20 časova.

 
Predstavu je, po tekstu francuskog pisca Žan Klod Danoa, režirao Milan Nešković. Po njegovim rečima, „Ručni rad” je crno humorna priča o položaju žena koje ni ne shvataju da su žrtve svog okruženja (supružnika, ukućana, komšija, ljudi na poslu) i koje su izgubile svaku vrstu empatije prema sopstvenom životu, ali poseduju jako izraženu i iskrenu empatiju prema drugim ženama, što je svojevrstan apsurd.
 
Ovo je priča o samo tri ženska principa, kojih ima koliko i žena...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.