Predstava „Leptiri su slobodni“ – simultano na znakovnom jeziku

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Feb.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava „Leptiri su slobodni“ – simultano na znakovnom jeziku

BEOGRAD – U saradnji sa Asocijacijom tumača srpskog znakovnog jezika (ATSZJ), Zvezdara teatar nudi mogućnost našim sugrađanima koji komuniciraju na srpskom znakovnom jeziku da uživaju u predstavi „Leptiri su slobodni“.


Predstava se igra 13. februara na Novoj sceni u 20 časova i biće simultano prevođena na znakovni jezik, najavilo je to pozorište na svom portalu.

Verujući u misiju pozorišta da oplemenjuje lepotom i autentičnom emocijom, želja je da se pozorište i na ovaj način približi sugrađanima. 

Predstavu Leonarda Gerša režirao je Nenad Gvozdenović a igraju Tanja Bošković, Nina Janković, Miodrag Radonić i Stojan Đorđević.
 
Izvor: Kuća...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.