Predavanja u januaru onlajn škole roditeljstva Bebinar

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Jan.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanja u januaru onlajn škole roditeljstva Bebinar

BEOGRAD - Više od 1.000 turdnica i roditelja prijavilo se za praćenje pilot projekta prve online škole roditeljstva Bebinar, koja zvanično počinje sa radom 15. januara.

 
Nosilac ovog projekta, udruženje građana "Porodica i ja", je sredinom decembra otvorilo prijave za sve buduće roditelje, koji žele da prate predavanja stručnjaka iz svih oblasti vezanih za roditeljstvo.
Predavanja će se emitovati u formi vebinara, a po navodima iz udruženja, broj prijava ih je pozitivno iznenadio:
 
“Kada smo najavili početak prve online škole roditeljstva u Srbiji i regionu – Bebinar.rs   i pozvali zainteresovane da se prijave, nismo mogli da pretpostavimo da ćemo, prema sadašnjem broju prijavljenih,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.