Poziv kompanijama da besplatno obave oglase za volontiranje

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2020, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv kompanijama da besplatno obave oglase za volontiranje

Kompanija Poslovi Infostud uputila je poziv ostalim kompanijama, javnim ustanovama i organizacijama koje se bave društveno korisnim radom da se jave i besplatno objave svoje oglase za volontiranje na tom sajtu, u odeljku "Volontiraj za život".

 
"U trenucima kada se svi suočavamo sa novim i nepoznatim izazovima divno je videti kako se veliki broj građana okuplja i pokreće različite kampanje. U istom duhu želimo da damo svoj doprinos i zato našu platformu i kanale komunikacije stavljamo u službu onih kojima je pomoć u ovim trenucima najpotrebnija", navodi se u saopštenju kompanije.
 
Time, kako navode, žele da podrže kompanije koje su se gotovo preko noći preusmerile na proizvodnju deficitarnih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.