Povezivanje nezaposlenih

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Dec.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povezivanje nezaposlenih

BEOGRAD - Međunarodna naučna konferencija "Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo", u organizaciji Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP), biće održana u Beogradu 13. i 14. decembra.

Podsticanje preduzetništva među mladima, rani aspekti preduzetništva, preduzetničko obrazovanje, uticaj obrazovanja na zapošljavanje, inovacije u obrazovanju, samozapošljavanje, zapošljavanje u “zelenoj ekonomiji”, neformalni sektor zapošljavanja, finansiranje malih i srednjih preduzeća, povećanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, poslovna etika, samo su neke od tema koje će biti otvorene na konferenciji.
Na skupu će radove na temu zapošljavanja, obrazovanja i preduzetništva izložiti...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.