Potrebne hitne donacije ugroženima od Kovida 19 u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Jun.2020, 17:02

Potrebne hitne donacije ugroženima od Kovida 19 u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici

Poslednjih dana, podaci o zaraženima i broju preminulih od koronavirusa pre svega u Novom Pazaru, ali i Tutinu i Sjenici je postao više nego alarmantan.

 
Kapaciteti bolnica su puni, a nedostatak medicinske opreme i stučnog osoblja sugerišu da će se povećani broj ugroženih od KOVID-19 sve teže držati pod kontrolom.
 
Posebnu pažnju i strah građana izazvale su informacije o odluci Gradskog štaba o raspisivanju hitne nabavke opreme, koje podrazumevaju i 20 limenih sanduka i 200 džakova za posmtrne ostatke.
 
U ovom trenutku, važno je da se što pre reaguje i pruži podrška svim ugroženim građanima u ovim mestima – kako pacijentima, tako i medicinskim radnicima.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.