Pomoć udruženjima osoba sa invaliditetom

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Jan.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć udruženjima osoba sa invaliditetom

BEOGRAD - Državni sekretar Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike, Brankica Janković, potpisaće danas, u 15 sati, u Palati Srbija ugovore o finansiranju projekata i programskih aktivnosti udruženja osoba sa invaliditetom u Srbiji.

Reč je o 33 Saveza organizacija osoba sa invaliditetom, od čega je 11 Saveza sa teritorije AP Vojvodine i 22 Saveza sa teritorije centralne Srbije koji okupljaju 526 lokalnih organizacija.
Finansijska sredstva namenjena realizaciji navedenih aktivnosti u ukupnom iznosu od 222.969.800 dinara obezbeđena su u Budžetskom fondu za programe zaštite i unapređenja položaja osoba sa invaliditetom, saopštilo je Ministarstvo rada, zapošljavanjai socijalne politike.
Stalni...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Za projekte aktivnosti za osobe sa invaliditetom 223 miliona dinara

Izvor: Blic, 29.Jan.2014, 00:16

Državna sekretarka Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike Brankica Janković potpisala je danas ugovore o finansiranju projekata namenjenih realizaciji programskih aktivnosti sa 33 saveza organizacija osoba sa invaliditetom, od čega je 11 saveza sa teritorije Vojvodine, a 22 iz centralne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.